Asbest subsidie 2019

Komt er in 2019 een subsidie op de sanering van asbest uit woningen en panden? Asbest-Subsidies.nl houdt je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Huidige regeling (2019)

Op dit moment is er helaas geen asbestsubsidie meer. Tot het einde van 2018 was het mogelijk om aanspraak te maken op subsidie uit een pot van in totaal €75 miljoen euro voor asbestsanering. Op de website van de Rijksoverheid staat nu het volgende:

De Subsidieregeling verwijdering Asbestdaken had als oogmerk om het verwijderen van asbestdaken te stimuleren. Voor de regeling was een budget van €75 miljoen beschikbaar. Dit budget is inmiddels uitgeput.

De regeling is per 15 december 2018 gesloten. Subsidie aanvragen is niet meer mogelijk. Informatie over een vaststelling of beslissing op uw aanvraag, vindt u op mijn.rvo.nl.

Blijf op de hoogte!

Sla deze pagina op en kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende asbestsubsidies in 2019. Wellicht dat er over een tijd weer budget vrijkomt voor asbestsanering.

Wat kost asbestsanering zonder subsidie?

Wil je weten wat het saneren van asbest zonder subsidie dan gaat kosten? Benader vandaag nog meerdere specialisten in jouw regio door offertes op te vragen. Zo krijg je inzicht in de kosten van de sanering. Het aanvragen van offertes is altijd gratis en vrijblijvend.

Op deze website over asbestsubsidies in 2019 vind je ook informatie over de laatste ontwikkelingen:
- Subsidie asbest 2019

Bespaar tot wel 20%!

Vergelijk asbestbedrijven in je regio